Vinterferien i Sarpsborg

Barn som leger i snøen i Enenda. Foto

Vinterferien i Sarpsborg

Aktiviteter og moro for hele familien!

 

Vinterferien ute
Kjerringåsen Alpinsenter er Østfolds største alpinanlegg med gode muligheter for snowboard, telemark, twintip og slalåm. Langrennskiene kan også benyttes i Trøsken i vinterferien. Husk å sjekke føreforhold og åpningstider med Trøsken IL før du tar turen. Frister det mer å stå på skøyter har kunstisen ved Sarpsborg Stadion åpent i hele februar. Mangler du hjelm, skøyter eller annet utstyr til vinteraktivitetene, kan det lånes gratis hos Skattekammeret.   

 

Lek og lær i Sarpsborg
Ikke alle har lyst til å være ute i kulden hele dagen. For de leseglade i alder 6-9 år, holder bibliotekene i Sarpsborg lesestunder i vinterferien. Bli med å lage bok, delta i konkurranser og få lesetips.

På INSPIRIA science center i Sarpsborg i vinterferien kan du lære mer om vårt fantastiske univers. Ta en ekte astronauttest i Gyro Xtreme, bli med på en guidet reise i verdensrommet i planetariet, lag din egen stjernebildekikkert AktivitetsLaben, opplev spennende eksperimenter fra scenen i Da Vinci og lag blinkende romskip som du får med hjem. Det magiske verdensrommet er fokus på INSPIRIA i hele vinterferien! I tillegg til å utforske verdensrommet kan du også ha det moro og lærerikt i 70 interaktive installasjoner.

 

Det skjer også gøyale ting for barn i Olavs hall på Borgarsyssel museum i vinterferien. De har åpent alle dager og du kan lage de mest fantastiske ting i papir, alt fra Elsakrone til hånddukker du kan ha med deg hjem. Du kan også være med på barneomvisning, spille Minecraft og slå deg løs i lekeborgen. Det er åpen museumsbutikk og kafe.

Lek både til lands og til vanns! På Quality Hotel Sarpsborg finner dere et stort badeland og et lekent Superland. Aktivitetslederne og Piccolo finner på morsomme aktiviteter med de små hver eneste kveld – lek, rebus, ansiktsmaling, hobbyverksted og mye mer. I vinterferien er det eventyrtema på hotellet!

Hvorfor ikke besøke Jump Trampolinepark eller Svev Trampolinepark i vinterferien? Her kan både store og små boltre seg på trampoliner i store luftige lokaler. Garantert gøy for hele familien!

 

Underholdning og aktiviteter for store og små
Kinoen i Sarpsborg holder åpent i hele vinterferien. Du kan for tiden se blant annet flimene Legofilmen 2, Born 2 Drive og Mia and the White Lion. Finn ut hvilke filmer du ønsker å se i kinoprogrammet.

På Sarpsborg Bowlingsenter er det også mange aktiviteter og kose seg med. Her kan du spille bowling, boltre deg i landets største Laserworld, spille biljard, snooker, spill og simulatorer. I tillegg lover de topp service og god mat og drikke. Sarpsborg Bowling er åpent hver dag i vinterferien.

Eller ta med familien på en spennende fellesaktivitet i ferien. Book et Escape Room og bli med på en verden av mystikk, historie og spektakulære gåter i fellesskap på Østfold Golfsenter. Escape History Sarpsborg fokuserer på å lage mystiske rom, med spennende gåter som skal løses i fellesskap. Aktiviteten passer for hele familien!