Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Personvern

“Nettstedet” viser til hele nettstedet

www.isarpsborg.com “Vi” viser til isarpsborg AS.
Nettstedet bruker loggfiler. Disse innhenter informasjon som IP-adresser, nettlesertype, henvisningsside, ISP, tidspunkt m.m. Disse dataene kan ikke knyttes til deg som person.

Nettstedet bruker informasjonskapsler, også kalt cookies.

Personvernpolicy

Hvilke personopplysninger isarpsborg kan innhente, behandle og lagre, er bestemt av Personopplysningsloven(lenke til lovdata.no). Dette gjelder hele bedriftens virke, inkludert nettstedet.

Personopplysningsloven fastslår at vi skal informere om hvordan personopplysninger vi mottar, blir brukt. Vi behandler personopplysninger i henhold til kapittel II, § 8 i Personopplysningsloven.

Behandlingsansvarlig

Hovedansvarlig for behandling av personopplysningene er isarpsborg ved daglig leder, organisasjonsnummer 983617506.

Opplysninger som behandles og formål med behandlingen

På nettstedet samler vi inn personopplysninger gjennom ulike skjemaer som den besøkende kan fylle ut, for eksempel for å melde seg på et arrangement, eller kontakte bedriften. Da spør vi gjerne om opplysninger som vi trenger for å kunne levere den forespurte tjenesten og/eller ta kontakt med personen. Det er frivillig for den besøkende på nettstedet å registrere personopplysninger i våre skjemaer.

Eksterne leverandører/databehandlere

Byro er leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet og databehandler for personopplysninger på nettstedet. Driftsleverandør for nettstedet er Uniweb. 

Lagring og utlevering av opplysninger

Personopplysninger som registreres i skjemaer på våre nettsteder, er ikke tilgjengelige for andre besøkende på nettstedet. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt eller dersom du gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet. isarpsborg selger ikke dine personopplysninger til andre. 

Opplysninger registrert i skjemaer på nettstedet, lagres hos isarpsborg AS og brukes ikke til annet enn det skjemaet gjelder. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er forespurt eller dersom du har gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet.

Søk på nettstedet 

Søkeord som brukerne søker etter på nettstedet, samles inn og lagres i Google Analytics samt i søkeverktøyet som driftes av isarpsborg. Formålet med lagringen er å kunne bruke data om hva det søkes på, til å tilpasse innholdet på sidene og gjøre søkefunksjonen bedre. Søkeordene kan ikke kobles til andre opplysninger om brukeren som har gjort søket.

Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger

Har du spørsmål som gjelder innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med info@isarpsborg.com. På grunn av backup i systemene kan data bli liggende i backup i 60 dager etter sletting.

Eksterne lenker

På enkelte sider på nettstedet finnes det knapper og lenker som leder til andre nettsteder, for eksempel arrangementskalenderen. 

Dersom lenken leder til et annet nettsted enn www.isarpsborg.com/, er isarpsborg AS ikke behandlingsansvarlig for personopplysninger på den eksterne siden. Da er det det eksterne nettstedets personvernerklæring som gjelder.

Innbygde elementer fra eksterne nettsteder

Flere steder på nettstedet er det integrert innhold fra eksterne nettsteder, som Youtube, Flickr og Instagram, i form av widgets eller andre innbygde elementer. Disse elementene legger igjen cookies i din nettleser, som de bruker til statistikk og markedsføring (se informasjon om cookies). isarpsborg lagrer ikke informasjon om din bruk av disse elementene, det blir bare samlet inn og lagret av den eksterne aktøren (Youtube, Flickr, Instagram e.l.).

Statistikk

iSarpsborg bruker statistikkverktøyene Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på våre nettsteder slik at vi kan utvikle og forbedre disse gjennom å forstå hvordan de brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics , slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker begge cookies for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:

  • antall sidevisninger
  • antall besøk
  • hvordan besøkende kom inn på nettstedet
  • informasjon om nettleser

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.

Vi har aktivert tilleggsfunksjonen «Demografi og interesserapporter» i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

SSL-kryptering

Når du går inn på våre nettsider startes det automatisk en sikker (SSL-kryptert) sesjon. Du kan kontrollere dette (at sidene er kryptert: se etter https) ved å klikke på hengelåsikonet som vises i din nettleser.

Google AdWords

iSarpsborg nettsted bruker cookies fra Google for å kunne gi våre brukere/kunder relevant markedsføring og en god brukeropplevelse.

Cookies (Informasjonskapsler)

De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. iSarpsborg nettsteder bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Ved å benytte nettjenester fra iSarpsborg samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk.

Det nye regelverket rundt elektronisk kommunikasjon bestemmer at alle besøkende på et nettsted skal ha tilgang til å lese hvilke cookies nettstedet bruker, samt hva de ulike cookies er brukt til.

iSarpsborg nettsted benytter følgende cookies

Navn Brukes til
Google Analytics
_utma
_utmb
_utmc
_utmz
Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes (statistikk).
Google AdWords Dette er tredjeparts-cookies fra Google. Vi bruker AdWords-funksjonen Konverteringssporing når noen bestiller f.eks. medlemskap, donerer penger til iSarpsborg eller laster ned faktaark via våre nettsider. Dette gjøres for at vi skal vite hvor mange nye medlemmer som kommer inn i vårt system via vårt nettsted, hvor mange som donerer penger på nettstedet og hvor mange som faktisk laster ned faktaarkene vi lager. Denne informasjonskapselen varer i 30 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.
Facebook Pixel En Facebook Pixel sporer anonymt hvem som har besøkt nettsiden og hvilke sider de har besøkt. Denne sporingen benyttes for å kunne tilby relevant markedsføring i Facebooks kanaler. Kapselen varer i 180 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.

Facebook

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Les mer om Facebook sin bruk av cookies her.

Mer om våre Facebook-sider

Våre sider på Facebook vår kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Du er selv ansvarlig for at egne innlegg og kommentarer i er samsvar med retningslinjene under:

Opptre med respekt for andre, og hold deg til emnet. Det er ikke tillatt å skrive innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende. Slike innlegg vil bli fjernet uten forvarsel.

iSarpsborg forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer eller innhold som strider mot loven, eller er av rasistisk, seksuell eller voldelig karakter. Innlegg som inneholder injurierende karakteristikker av kjønn, rase, religion eller seksualitet vil også bli fjernet. Det samme gjelder for innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å skrive nye innlegg på vår side. Vi tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, hudfarge, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn.

Meld gjerne fra om du ser kommentarer du mener bryter med disse retningslinjene.

Rettigheter

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet med hensyn til opphavsrett og tilhører iSarpsborg. I andre tilfeller er innholdet merket med rett eier, og er underlagt samme beskyttelse.

Innhold og design på nettstedet kan kun benyttes til personlig og ikke kommersielt bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsteder er ikke tillatt uten samtykke.

Forbehold

Innholdet på www.isarpsborg.com kan være mangelfullt og kan inneholde feil. iSarpsborg prøver etter beste evne å forhindre dette. iSarpsborg fraskriver seg alt ansvar for eventuelle tap (herunder også økonomiske tap) du eventuelt måtte ha som følge av dette.

iSarpsborg er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.

Nyhetsbrev