REKO-RINGEN til torget!

REKO-RINGEN til torget!

Velger du å handle lokalt om det blir enda enklere?

Fra 31.mars og utover våren, hver 14.dag, kommer lokale produsenter med varene sine. Reko-ringen, står for reelt konsum og er en salg og distribusjonsmodell for lokal mat, opprinnelig fra Frankrike. Dette gjør lokalmat lettere tilgjengelig for kunden og produsenten kan selge varene sine uten mellomledd. Det er en måte å støtte oppunder Norsk selvforsyning, og for oss, Sarpsborg spesielt.  Det vil vi!

Prisene setter produsentene selv, så de vil variere, men her går pengene rett til bonden, uten fordyrende mellomledd. Det er rett og slett et matnettverk der flere lokalmatprodusenter annonserer varer i en felles Facebook-gruppe!

 

Tirsdag 31.mars starter REKO-RINGEN Sarpsborg opp med utlevering og salg fra torget!

1.Følg Reko-ringen Sarpborg på Facebook.

2.Bestill varer i kommentarfeltet.

3.Møt opp på torget utleveringsdag(17.30-18.00)

4.Slå av en prat med bonden/produsenten. Betal med VIPPS.

 

Vi isarpsborg er stolte av å få de på torget!

«Vet folk egentlig hvor mye mat som blir produsert i vårt distriktet?» «nei, jeg tror ikke det» sier Elisabeth Groth, som er administrator for Facebook-gruppen. «Vi har utrolig mye bra å tilby, og det her gjør det mye lettere for folk».

 

Når våren kommer, blir det flere produsenter, dette er jo sesongbasert, så det blir mer frukt og grønt utover.

Følg med på Facebooksiden «Reko-ringen Sarpsborg» https://www.facebook.com/groups/375453713240984/ eller på isarpsborgs hjemmesider: https://www.isarpsborg.com/

Parker under torget for lett adkomst, gratis mellom 17.00-20.00!

 

Utlevering Reko-ringen: 31.mars, 7.april, 21.april 5.mai, 19.mai, 2.juni, 16.juni, 30.juni, 14.juli, 28.juli, 11.august, 25.august, 8.september

Knut Aage Gundersen fra Hvalerkrabbe. Han er veldig fornøyd med ordningen og positiv til å flytte utleveringen til torget. Han leverer i Fredrikstad også, og har faktisk fler kunder i Sarpsborg! Han gleder seg til å være med på arrangement i Sarpsborg utover våren i tillegg til Reko-ringen.

Så har vi Anne Lise Wiik Sørensen og Jon Sørensen fra Norsk ullgrisDA, de er ferske i gamet, men synes dette er veldig gøy og har godt salg. Gleder seg til å stå på torget!