En familie på fire og hund spiller vandrespillet i Kulåsparken. Foto.

Lekne vandrespill

Bli med på en av våre digitale vandrespill i byen!

 

HVA: Våre digitale vandrespill tar deg med på en gøyal runde i byen, der oppgaver og gåter leder deg videre fra sted til sted. Kanskje du oppdager noe nytt om byen underveis?

HVORDAN SPILLER JEG?: Vandrespillene går du på eget intiativ. Når som helst. Det er helt gratis og eneste du trenger er en telefon med nettilgang.

HVOR?: Alle våre vandrespill starter ved torget i Sarpsborg.

HVEM?: Spillene er en perfekt aktivitet for familier, men kan også være gøy for lekne voksne.

 

Våre vandrespill:

Idrettsspillet

Byens vaktmester har mistet nøklene til Sarpsborg stadion og kampen starter om 75 min. Hva skal han gjøre? Hjelp han å finne nøklene og bli med på en leken og aktiv runde i byen.

 

Time Raze Sarpsborg

Store deler av Sarpsborgs historie har blitt borte! Det er KRISE! Reis i tid, løs gåtene og samle bitene av historien…

Bli med å spille Time Raze Sarpsborg – et utendørs digitalt vandrespill for hele familien som tar deg med på en spennende runde i byen. Ulrikke Brandstorp er med deg på reisen i tid og sted… Er du klar? Spillet er helt gratis og kan spilles når som helst!

Gå til torget og start spillet!

 

Redd kulturshowet

Ordføreren er fortvilet. Over 1000 gjester har kommet fra hele Norge for å få med seg Sarpsborgs årlige kulturshow, men ingen av skuespillerne rekker å møte opp. Finn det du trenger til showet og redd omdømmet til byen.

 

Heksas amulett

Heksa har stjålet alt godteriet i byen. Godteriet skal hun smelte om til en magisk amulett som hun skal bruke til å kontrollere alle barna i byen med! Redd barna ved å løs oppgaver, mysterier og rebuser i Sarpsborg sentrum!