Koronaviruset

Koronaviruset

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET SITUASJONEN

Oppdatert informasjon finner du på folkehelseinstituttet sine nettsider: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Mer informasjon fra Sarpsborg kommune finnes her: https://www.sarpsborg.com/aktuelt/korona/
Facebook blir også fortløpende oppdatert.

Det er mange arrangører som endrer på sine arrangementer for å etterfølge rådene fra nasjonale og lokale helsemyndigheter. Det er derfor lurt at du sjekker med arrangøren om det arrangementet du ønsker å delta på gjennomføres som planlagt.

Har du allerede booket en opplevelse eller et opphold, og det er en stund fram i tid, anbefaler vi at du avventer situasjonen før du avbestiller. Tips: Spør gjerne arrangør om du kan få en kortere avbestillings frist.

 

Isarpsborg kontoret på Torget 5, 1707 Sarpsborg stenger på ubestemt tid fra 12.mars, men det vil fremdeles være mulig å kontakte oss ved daglig leder Bente Jæger på telefon 950 86 680, på epost info@isarpsborg.com eller på facebook @isarpsborg.

Våre medlemmer følger alle retningslinjer som er gitt av Sarpsborg kommune og Folkehelseinstituttet. Restaurantene ønsker velkommen til lunsj, middag eller takeaway og butikkene ønsker velkommen til en hyggelig handel.

Ta vare på hverandre og følg de reglene som myndighetene går ut med.

 

Her er litt linker til ansatte og karantene spørsmål:

Virke https://www.virke.no/koronaviruset/#karantene

NHO https://www.nho.no/tema/arbeidsliv/artikler/koronaviruset-rad-til-bedrifter/

 

Andre aktuelle linker:

Med vennlig hilsen

Isarpsborg