Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Nyttårsfest på torget

Logo, nyttårsfesten. Illustrasjon.

Nyttårsfest på torget

Velkommen til nyttårsfeiring og gratis folkefest på torget!

Gled deg til en konsert med kjente artister, nedtelling og stort fyrverkeri. Vi lover knallstemning, og hele Sarpsborg er invitert! Etter så mange henvendelser og positive tilbakemeldinger, gjør vi noe vi aldri tidligere har gjort, vi bringer en artist tilbake…. Odd-René Andersen er igjen klar for NYTTÅRSAFTEN.

Har du lyst til å synge NYTTÅRSAFTEN inn med Odd-René?  På Sarpsborg Torg får du muligheten med han, Joneid 3o, og Cassiopeia, samt et fantastisk orkester med blåserekke, under ledelse av Lars Erik Dahle. Konferansier er Ann Christin Elverum og selvfølgelig nedtelling ved Ordfører Sindre Martinsen Evje.

Det hele avsluttes med fyrverkeri fra Kulås som kan nytes fra konsertplassen på torget.
Arrangement er et familiearrangement med godt vakthold og det skal være trygt og hyggelig for store og små i alle aldere.

La oss gå inn i det nye året sammen, det er bare å glede seg til en fantastisk folkefest på torget!

 

22.50 Showet starter på scenen.

23:55 Nedtelling fra scenen ved Ordfører Sindre Martinsen Evje.

00:00 Et nydelig fyrverkeri sendes opp i Kulås, som kan ses fra torget.

 

Vi takker Sarpsborg Kommune som gjør det mulig for oss å arrangere nyttårsaften fest på torget.

 

PRAKTISK INFORMASJON: 

Det er gratis buss til og fra arrangementet, billetter kan kjøpes her!
PSS er vakter ved buss holdeplassene ved ankomst og avgang, så det skal være trygt for alle.

Kart over torget:

Gatene inn mot torget blir stengt for innkjøring fra kl. 21:00 og åpnes igjen ca. kl. 00:30.
Taxiene vil stå foran Scandic Hotel Sarpsborg i morgen mellom 20:00 og 01:00.

Det vil være 3 innganger til torget for personer. Inngangene er merket på kartet.

Toaletter er åpent inne på storbyen.

 

Her er litt mer informasjon om artistene som kommer på scenen:
Foto: Harry Foto Johansson, Ann Christin Elverum, Showfabrikken

 

Odd René Andersen
Groovy soulmagi, udødelige hitlåter og en vokalist av internasjonalt kaliber.
Han har i mange år tilhørt eliten av norske vokalister, og blir ofte omtalt som Norges ubestridte soulkonge. Mange kjenner ham som frontfigur for bluesrockbandet Dream Police på 80- og 90tallet, eller for hans mange, nesten legendariske gjesteopptredener i TV-programmet Beat for Beat.

Joneid Trio
Denne trioen består av 3 stk Joneid, nemlig Stian, Malin og Lèon.

Stian Joneid: Han er kjent som frontmann i Stråmenn og deres medvirkning i “Hver Gang Vi Møtes” og som solist på “Skal Vi Danse”. Han har medvirket og sunget med en rekke artister fra Bonnie Tyler, Carola Häggqvist, E-Type, Style, Katarina and the Waves, Cutting Crew og Chesney Hawkes til Morten Abel, YLVIS, Kurt Nilsen, Anneli Drecker og Halvdan Sivertsen.

Malin Joined Ellefsen: Vokalist og artist som for alvor ble kjent for det norske folk gjennom deltakelse på «The Voice» på TV2 i 2017, som den “lille jenta med den store stemmen”.

Lèon Leander Joneid: Yngste del av trioen og sønn av Stian. Går 2dre året på Musikklinjen på Greåker, spiller både piano, gitar og synger, og har hatt mange opptredener i forbindelse med skolen.

Cassiopeia
Duoen består av Camilla Gjestad og Kristine Erøy. De befinner seg godt plassert singer/songwriter landskapet. De har hatt en lang rekke konserter i Østfold, og i sommer var de med på LP-plata “Sarperock – No sleep till Sarpsborg” – der de bidro med sin nyeste singel: “Vingeløs”

Lars Erik Dahle
Lars-Erik Dahle er bassist og produsent fra Fredrikstad, mest kjent for sitt samarbeid med Ole Børud og Hanne Sørvaag. Gjennom 25 år i musikkbransjen har han deltatt på en lang rekke konserter og plateinnspillinger, og som mangeårig medlem i TV-husbandet Hans Orkester deltok han i et tresifret antall TV-innspillinger for TV2 og NRK, blant annet “Allsang på Grensen” og :Torsdag Kveld fra Nydalen”.

Konfransier Ann Christin Elverum
Hun rakk såvidt å starte sin profesjonelle karriere i Norge, nærmere bestemt ved Trøndelags Teater før hun ble headhuntet av Disney for Esmeralda i Ringeren av Notre Dame. Hun har vært med på oppsetninger som Chess (Florence) Cats (Grizabella) Into the Woods (The Witch), Elisabeth (Elisabeth), The Scarlet Pimpernel (MargueriteSt Just), Dracula (Mina), 3Musketiere (Dronning Anna og Milady deWinter) og Les Misérables, hvor hun faktisk ble håndplukket av Sir Cameron Macintosch til å gjøre Fantine.

 

Showfabrikken har satt sammen hele nyttårsaften konserten!
De driver med film, Animasjon og Lyd.
Ta kontakt om du ønsker et arrangement som vil bli husket.