Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Høstferien

lego, gutter

Høstferien

I Sarpsborg er det mye å gjøre for både små og store barn i høstferien! Her er våre tips til aktiviteter og moro for hele familien.

 

LEGO-festival på Inspiria science center

Inspiria science center henter frem tusenvis av LEGO-klosser i høstferien – bli med og vær byggmester, arkitekt, ingeniør eller designer med de fargerike klossene! Bygg kunstverk som du stiller ut så alle kan beundre dette.I tillegg kan du reise i verdensrommet i deres spektakulære planetarium, oppleve mini-science show og delta på LEGO-quiz. Og ikke minst utforske våre 70 interaktive utstillinger.

 

Borgarsyssel Museum

Museet har åpent hver dag hele uken! Denne høstferien inviterer Borgarsyssel til vikingssmykkeverksted. Det blir brukt fine naturmaterialer, svipenner og eldgammel runekunnskap for å lage personlige lykkeamueletter som barna selvsagt får meg seg hjem. I tillegg blir det barneomvisning, lekeborg, Minecraftstasjon, kafe og museumsbutikk.

 

Turtipset

Hva er vel bedre enn en frisk høsttur ute i det blå? Sarpsborg har mange flotte turer i det rike stinettet som Sarpsborgmarka tilbyr. Start turen på den vakre bryggestien i Glengshølen. Her kan man gå av og følge stien til Appelsintoppen der man kan nyte både matpakken og utsikten i det 17 meter høye tårnet. Hvis ikke kan man fortsette på den nye bryggestien som nettop er åpnet til Tjueklo der det er satt opp griller og sitteplasser.

 

Sarpsborg Kino

org holder åpent i høstferien. SammeKinoen i Sarpsb uke er det premiere på flere filmer, blant annet: Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant, Joker, Disco og Den vesle vampyren.


Finn ut hvilke filmer du ønsker å se i kinoprogrammet. 

 

Quality Hotel Sarpsborg

Klar for en morsom høstferie? Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg! Quality Hotel Sarpsborg har et flott badeland og aktivitetssenter med klatrelabyrint og minigolfbane. I høstferien har de Pirat-tema, det vil bli skattejakt, sjørøveransiktsmaling. Piccolo og hans lekekamerater finner på morsomme aktiviteter med de små hver eneste kveld med disko, spill og leker. Piccolo gir også veldig gode klemmer. Program med Barnas Hotell starter kl. 16.00 hver dag.

For de litt større barna har de bl. a. airhockey, shuffleboard og fotballspill.

 

Escape History

Book et Escape Room i ferien og bli med på en verden av mystikk, historie og spektakulære gåter i fellesskap på Østfold Golfsenter. Escape History Sarpsborg fokuserer på å lage mystiske rom, med spennende gåter som skal løses i fellesskap. Aktiviteten passer for hele familien!

 

Sarpsborg Bowlingsenter 

Her kan du spille bowling, boltre deg i landets største Laserworld, spille biljard, shuffleboard, snooker, spill og simulatorer. I tillegg lover de topp service og god mat og drikke.

 

Jump Trampolinepark

Hopp og sprett i Østfolds største trampolinepark! Jump trampolinepark ligger i Sarpsborg og har hele 1550 kvm med boltreplass. Test de 56 trampolinene i Freejump. Hopp høyt opp i luften på high performance trampoliner. Spill kanonball eller basketball med trampoliner, eller test nye triks og lande i det myke skumbassenget. I høstferien kjører de dagspass så du kan hoppe hele dagen for en rimerligere pris!

 

Svev Trampolinepark

På totalt 3005 kvadratmeter er dette en av de største trampolineparkene i Norge. Her kan du sveve rundt på de nyeste trampolineattraksjonene som finnes. De har blant annet Wipeout, Zipline og en rekke andre spennende attraksjoner og utstyr. Sjekk ut deres høstferiekampanje!

 

Hva skjer i høstferien?

Trenger du tips til aktiviteter for store og små barn? Sjekk ut hva-skjer-kalenderen og få oversikt over arrangementene i Sarpsborg i ferien!

God høstferie!