fbpx

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Høstferien i Sarpsborg

Høstferien i Sarpsborg

I Sarpsborg er det mye å gjøre for både små og store barn i høstferien! Her er våre tips til aktiviteter og moro for hele familien.

 

LEGO-festival på INSPIRIA science center

Inspiria science center henter frem tusenvis av LEGO-klosser i høstferien – bli med og vær byggmester, arkitekt, ingeniør eller designer med de fargerike klossene! Bygg kunstverk som du stiller ut så alle kan beundre dette.I tillegg kan du reise i verdensrommet i deres spektakulære planetarium, oppleve mini-science show og delta på LEGO-quiz. Og ikke minst utforske våre 70 interaktive utstillinger.

 

Borgarsyssel Museum

Museet har åpent hver dag hele uken! Bli med å lage høstlykt, sjarmerende kongledyr og ditt eget kunstverk med potettrykk. Det blir også film, quiz og mye annet spennende både inne og ute i friluftsmuseet.

 

Turtipset

Hva er vel bedre enn en frisk høsttur ute i det blå? Sarpsborg har mange flotte turer i det rike stinettet som Sarpsborgmarka tilbyr. Start turen på den vakre bryggestien i Glengshølen. Turen fortsetter derfra på sti og ender på Appelsintoppen der man kan nyte både matpakken og utsikten i det 17 meter høye tårnet.

 

Sarpsborg Kino

Kinoen i Sarpsborg holder åpent i høstferien. Du kan for tiden se blant annet flimene Månelyst i Flåklypa, Elias og Christoffer Robin og Johnny Englisk Strikes Again. Finn ut hvilke filmer du ønsker å se i kinoprogrammet! 

 

Quality Hotel Sarpsborg

Klar for en morsom høstferie? Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg! Quality Hotel Sarpsborg har et stort badeland og aktivitetssenter med lekelabyrint, minigolfbane, ballbinge og klatrebane. I høstferien har de Pirat-tema, det vil bli skattejakt, Pirat ansiktsmaling. Piccolo og hans lekekamerater finner på morsomme aktiviteter med de små hver eneste kveld med disko, spill og leker. Piccolo gir også veldig gode klemmer.

 

Escape History

Book et Escape Room i ferien og bli med på en verden av mystikk, historie og spektakulære gåter i fellesskap på Østfold Golfsenter. Escape History Sarpsborg fokuserer på å lage mystiske rom, med spennende gåter som skal løses i fellesskap. Aktiviteten passer for hele familien!

 

Sarpsborg Bowlingsenter 

Her kan du spille bowling, boltre deg i landets største Laserworld, spille biljard, shuffleboard, snooker, spill og simulatorer. I tillegg lover de topp service og god mat og drikke.

 

Jump Trampolinepark

Hopp og sprett i Østfolds største trampolinepark! Jump trampolinepark ligger i Sarpsborg og har hele 1550 kvm med boltreplass. Test de 56 trampolinene i Freejump. Hopp høyt opp i luften på high performance trampoliner. Spill kanonball eller basketball med trampoliner, eller test nye triks og lande i det myke skumbassenget.

 

Hva skjer i høstferien?

Trenger du tips til aktiviteter for store og små barn? Sjekk ut hva-skjer-kalenderen og få oversikt over arrangementene i Sarpsborg i ferien!

 

God høstferie!