fbpx

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Oktoberfest på Sarpsborg torg

Oktoberfest på Sarpsborg torg

Den etterhvert så tradisjonsrike ølfesten er tilbake også i år, med drikke, mat fra Østfold kokkelaug og sjarmerende musikk fra Ronald Schnipfelgruber Tyrollerkapelle. Det er Skjeberg Øllag (SØL) og Navestad IF som inviterer til Oktoberfest på torget 13. oktober, der kveldens konferansier er Dag Solheim. Kle deg som en tyroler og bli med.

Kl. 18.00 åpner dørene og festlighetene varer helt til midnatt!

Sikre deg billetter på ticetco.no!
Følg arrangementet på Facebook!