fbpx

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Soli Brug er 40 år

Soli Brug er 40 år

Hvordan kunne det forfalne, nedgrodde tunet ute på landet bli til en kunstmagnet for hundretusener?, spør 40-åringen seg. Gjennom årene har Soli Brug utviklet seg til å bli en viktig kunstformidler, med flere godt besøkte utstillinger hvert eneste år. De siste årene ha vi kunnet oppleve kunst fra blant andre Pushwagner, Håkon Gullvåg, Leonard Cohen og Odd Skullerud.

 

Fram til 16. september feirer Soli Brug sine 40 år med jubileumsutstillingen «Alt & Ingenting». Fire abstrakte kunstnere stiller ut kunst i hver sin bygning på tunet.

Gunnar S. Gundersen | MALERI & GRAFIKK 

Inger Sitter | GRAFIKK & TEGNING

Roar Werner Eriksen | MALERI

Henrik Placht | MALERI & TEGNING

 

Utstillingen holder åpent alle dager mellom kl. 12.00 og 19.00!