Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Sarpsborgfestivalen 2018

Sarpsborgfestivalen 2018

Bytt billetter til festivalbånd hos isarpsborg

Hos oss kan du bytte billetten din i bånd eller kjøpe billett om du ikke allerede har gjort det. På den måten unngår du kø på festivalen og Sarpsborgfestivalen vil derfor oppfordre alle som har mulighet til å ta turen innom. Både dagspass og festivalpass må byttes i bånd. Hvis billetten er kjøp med A-kort (Aftenposten-kunder) må A-kortet fremvises ved bytte til bånd.

 

Åpningstider

Onsdag 29. aug.: 09.00-16.00
Torsdag 30. aug.: 09.00-16.00
Fredag 31. aug.: 09.00-16.00

 

Se program og les alt du trenger å vite om Sarpsborgfestivalen 2018 her!

Kjøp billetter på nett her!