Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Hva skjer i Sarpsborg

Hva skjer i Sarpsborg

…de neste dagene?
28. aprilUtstilling med Jarl Goli og Terje Adler Mørk: Galleriet Hos Annette åpner ny utstilling med Jarl Goli og Terje Adler Mørk denne dagen. Utstillingen vil være åpen i fire uker.

28. aprilFelix Peikli Trio: Er du glad i bra musikk og god mat? Da skal du til Kaffeliten på lørdag kl. 19.00. Felix Peikli Trio fra New York gjester spisestedet og det blir garantert fantastisk stemning. Hør Felix spille her! Det er gratis inngang, og Kaffeliten har alle rettigheter! Husk å bestille bord hvis du ønsker å sikre deg plass!

29. aprilSarpsborg 08 – Bodø Glimt: Etter flere tøffe kamper, er det nok et revansjesugent Sarpsborg 08 som møter Bodø Glimt på hjemmebane denne søndagen. Møt opp på stadion og gi dem din støtte! Billetter finner du her!

1. maiSA-løpet: 1. mai er det startskudd for SA-løpet på torget i Sarpsborg. Både barneløpet og voksenløpet vil ha start og målgang på torget i år. Skal du ikke være med å løpe? Bli med å lag stemning på torget eller langs løypene. Maskoten til Sarpsborg 08 kommer også på besøk. Les mer om SA-løpet og meld deg på her!

1. mai1. mai arrangement: Tradisjonen tro holdes det 1. mai arrangement i regi av Sarpsborg Arbeiderparti og LO i Sarpsborg, under hovedparolen «Trygt arbeidsliv til alle». Årets hovedtaler er forbundsleder i Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN), Jan-Egil Pedersen. Se hele det innholdsrike programmet på Facebook!

1. maiStaut på Kulturhuset Gleng: Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger. Hør fengende flott folkrock på Gleng denne kvelden. Billetter finner du her!

1. maiUrpremiere på Sarpsborg scene. Oscar Torp. Fra barnearbeider til statsminister: 1. mai er det urpremiere på en nyskrevet teaterforestilling om tidligere statsminister Oscar Torp som ble født i Sarpsborg. På scenen finner vi blant andre Erik Wenberg Jacobsen, Sunniva Berg, Ketil Ravneng, Frank Skovrand, Terje Brevik, Knut Erik Rønne og Andreas Humlekjær. Koret Joyful deltar også med folk i ensemblet. Musikalsk ansvarlig er Leif Bråten. Billetter finner du her!

Se flere i arrangementskalenderen vår!