Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Kunde- og minglekveld

Kunde- og minglekveld

Gode tilbud, bli ny- konkurranse, øl-smaking og god stemning i sentrum 19. april
Velkommen til langåpent og kunde- og minglekveld i sentrum, helt til kl. 22.00 i morgen. Butikkene er stappfulle av gode tilbud, goodiebags, giveaways og konkurranser.

I samarbeid med butikkene i sentrum kjører også isarpsborg en konkurranse der premien er en bli ny-dag i sentrum! Kjenner du noen som fortjener å bli skjemt bort? Fortell oss hvem det er, på Facebook eller Instagram, så er de med i trekningen av en bli ny-dag i sentrum til en verdi av flere tusen kroner! Bli også med i konkurransen på som handlende kunde på Kunde- og minglekvelden, for å øke vinnersjansen. Vi trekker vinneren live på Facebook på mandag! Så følg med!

Nysgjerrig på tilbud fra butikkene og hva som skjer under kunde- og minglekvelden? Se her!