Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Programmet er komplett

Programmet er komplett

Se hvem som kommer til Sarpsborgfestivalen 2018!

Det er bare å glede seg til at en av Sveriges fremste artister og to norske klassikere gjester Sarpsborgfestivalen 2018!”Vi legger til rette for både gåsehud til Melissa Horns vakre ballader, allsang til Vazelina-klassikere og rocka feststemning med Silya & The Sailors på årets festival. Nå er festivalplakaten komplett, og vi er veldig stolte av det endelige programmet for Sarpsborgfestivalen 2018 ”, sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

PROGRAM
FREDAG:

Dumdum Boys
Timbuktu & Damn (SE)
Melissa Horn (SE)
Dagny

LØRDAG:

Europe (SE)
Klovner i Kamp
Vazelina Bilopphøggers
Silya & The Sailors

Billetter til Sarpsborgfestivalen 2018 finner du her!

Varm opp til Sarpsborgfestivalen 2018 allerede nå med deres Spotify-spilleliste!