Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Hyttekos med DNT

Hyttekos med DNT

Besøk Østtorphytta i påsken
Har du lyst på men liten utflukt i påsken? Man trenger ikke dra så langt for å besøke en DNT-hytte. Østtorphytta ligger i skoglige omgivelser i Sarpsborg, på grensen mot Rakkestad. Dette er en ubetjent hytte som eies av DNT-Nedre Glomma. Her kan du som medlem overnatte, gå turer i området og nyte stillheten. Er du ikke medlem er du likevel velkommen til å ta kaffen ved hytteveggen og å bruke uteområdet rundt hytta.  Turforslag fra hytta og informasjon om Østtorphytta finner du på ut.no.

Har du lyst til å ta i bruk og besøke den nye hytta? Da må du huske at:

•    Hytta kan bare brukes av DNT-medlemmer.
•    Hytta er ubemannet og blir låst med DNT-nøkkel.
•    Hytta har sengeplasser til 20 personer – 11 i køyer og senger og 9 på hemsen.
•    Hytta har innlagt vann, dusj og strøm, men utedo.
•    Hytta har dyner og puter, men ikke sengetøy og lakenposer.